2023/05/11

Kampány: Használt laptop eladás Bp

laptopok - számítógépes hálózat

Napjainkban az internethálózat mindent befon. Nem maradhat le Virtuális Üzlethálózatunk sem, amelynek vállalati menedzsmentje 2023 május 10-i zárt ülésén döntést hozott aktuális tavaszi marketing-kampány indításáról. Ebben háztartási és könnyűipari cikkeink, számítástechnikai felszereléseink, berendezési tárgyaink értékesítésére hirdetünk kedvezményes eladási-vásárlási akciót. A csoportosan kiküldendő szöveges üzeneteket ügyfélnyilvántartásunk szerint kézbesítjük törzsvásárlóink mobiltelefonjára a hónap folyamán, majd a kampányt novemberben lezárjuk. Kampányunk fő témája:

Használt laptop vásárlás Budapesten

Olyan számítástechnikai szaküzlet foglalkozik a marketingakció lebonyolításának technikai részével, amelynek legális keresőmarketing eszközökkel optimalizált weboldalán a legkedvezőbb feltételeket találtuk, és amely cég esetében az ár/érték arány számunkra is kedvezőnek tűnt.

Mi tartozik egy számítástechnikai szaküzlet profiljába?

Egy számtech szaküzlet Budapesten általában széles választékát kínálja a számítógépekkel és kapcsolódó eszközökkel kapcsolatos termékeknek és szolgáltatásoknak.

  • Új és használt laptopok és asztali számítógépek különböző márkákból és konfigurációkból.
  • Perifériák és kiegészítők: billentyűzetek, egerek, monitorok, hangszórók, fejhallgatók, nyomtatók, szkennerek, külső merevlemezek, USB eszközök és egyéb perifériák.
  • Szoftverek: operációs rendszerek, irodai szoftverek, biztonsági szoftverek és egyéb alkalmazások.
  • Alkatrészek és tartozékok: memória modulok, merevlemezek, SSD-k, processzorok, videokártyák, tápegységek, házak és egyéb számítógép alkatrészek.
  • Hálózati eszközök: Router-ek, switch-ek, vezetékes és vezeték nélküli hálózati kártyák, kábelek és egyéb hálózati eszközök.
  • Szerviz és javítás: notebookok és stacionárius komputerek javítása, karbantartása, alkatrészcsere és diagnosztikai szolgáltatások.
  • Tanácsadás és értékesítés. Naprakész szakértői tanácsadás és segítségnyújtás a megfelelő termékek és konfigurációk kiválasztásában a vásárlók igényeinek és költségvetésének megfelelően.
  • Webáruház üzemeltetése megbízható használt lap árusításra

Ezek csak általános tevékenységek és termékek, amelyek egy számítástechnikai szaküzlet profiljába tartozhatnak. Egyes üzletek különlegesítik magukat és további speciális szolgáltatásokat is kínálhatnak, mint például adatmentés, adat-helyreállítás, egyedi konfigurációk vagy üzleti megoldások.

A cég vállalta az Excell-ben vezetett címlistánk bináris kóddá konvertálását, hogy az adatbázis könnyen felhasználható legyen. Azt feltételül szabtuk, hogy a kézbesítésről értesítést kapjunk és nyomon követhessük, ha a címzett ügyfelek az üzenetben foglaltak alapján, annak tartalmára hivatkozva vásárláskor igénybe veszik Virtuális Webáruházunk érvényes árkedvezményeit. A beérkező adatok alapján a felhőszerverre telepített program statisztikai kimutatásokat generál.



Tavaszi marketing-kampány és honlap optimalizálás keresőmarketing eszközökkel.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése