2017. április 14., péntek

Nem maradhatunk csendben

NEM MARADUNK CSENDBEN!

Legyen ez Magyarország leghangosabb tüntetéseMagyarország leghangosabb tüntetése. 2017. április 15.

17:30–22:00 - Szabadság tér, Budapest 1054, Magyarország

Nem maradunk csendben, mert a kormány megválasztása óta minden egyes nap azon dolgozik, hogy elhallgattassa a demokratikus értékek mellett kiálló tömegeket!

Nem maradunk csendben, mert a hatalom minden percben azon fáradozik, hogy elnyomja az összes olyan kezdeményezést, amely megkérdőjelezi nyilvánvaló hazugságait!

Nem maradunk csendben, mert a szabad sajtó felszámolása után most a szabad oktatáson és azokon szervezeteken a sor, amelyek nem félnek kiállni mások és saját jogaikért!

Nem maradunk csendben, mert a kormány módszeresen rombolja szét azokat a közösségeket és fórumokat, ahol a szabadság fontosabb, mint a fantomokkal vívott küzdelem!

Szónokok és fellépők

Antoni Rita
Borsos Luca
Gulyás Márton és Varga Gergő
Hegedűs Barbara
Hujber Áron (1/3 Fossiles de L'Atlas)
Komár Béla (Telefunken)
Komáromy Gergely
Kramer Veronika és Szipszer Szabolcs (Bulbs)
Kürthy Andras (Husky Joe)
Kürti Kristof (DJ Suhaid)
Mushu Israel
Pándi Balazs (DJ Rabbi Williams)
Szabó Simon
Vereczkey Ákos (Akos V)
Újvári-Pintér György (!Szkafander)
...


Várunk mindenkit az eddigi leghangosabb tüntetésen, mutassuk meg, hogy egy országot nem lehet elhallgattatni, hogy nem maradunk csendben!

Szabad ország, szabad a tánc!

***

WE DO NOT KEEP QUIET! - Let it be the loudest demonstration of Hungary.

We do not keep quiet because the government has been working on silencing the masses standing up for democratic values since the day it was elected.

We do not keep quiet because the government is doing everything to squash every initiative that questions their obvious lies.

We do not keep quiet because now, following the destruction of the free press, the government is targeting free education and organizations that aren’t afraid to stand up for their and others’ rights.


We do not keep quiet because the government systematically demolishes communities and forums where freedom is more important than battles with phantoms.

Meet you at the loudest demonstration of Hungary. Let’s show them that a whole country cannot be silenced. We do not keep quiet!

Forrás, csatlakozás: https://www.facebook.com/events/411047012602654/


Így kezdődött a fehér tulipános forradalom - CEU-tüntetés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése