2012/01/01

Az Operaház fantomja virtuális

Fantom járja be az Operaházat, a diktatúra fantomja. 


Ünnepi gálaestet szervez a kormány az új alaptörvény életbe lépésének alkalmából 2012. január 2-án az Operaházban. Ezzel egyidőben az épület előtt többezres tüntetés várható. A Magyar Szolidaritás Mozgalom szervezi, ellenzéki pártok és civilek részvételével.

Eredetileg nyolc külön demonstráció volt bejelentve január 2-ára az Operaház elé. Később azonban a Szolidaritás ernyőszervezetként élére állt a demonstrációnak. Ez az első alkalom, hogy a demokratikus ellenzék és civilek együttesen lépnek fel a kormány ellen.

A gálaest zártkörű, a sajtót nem engedik be, ugyanakkor a műsort a Duna TV élőben közvetíti.

Az Országgyűlés 2011. április 18-án fogadta el Magyarország új alaptörvényét, amelyet Schmitt Pál köztársasági elnök április 25-én írt alá.


Az alaptörvényt számos külföldi és belföldi bírálat érte. Általános az a vélemény, hogy a médiatörvénnyel együtt az új alkotmány az Orbáni diktatúra alapjait veti meg. Ennek a diktatúrának a szelleme lengi be az Operaházat az Orbán-rezsim önajnározó, fényűző gáláján, amelyet az ország romlásba döntése közepette tartanak.

A Virtuális Magyar Köztársaság mélyen elítéli ezt a cinikus és arcátlan magatartást, ezúton nyilvánítja ki szolidaritását mindazokkal, akik tüntetni fognak az Operánál vagy más módon lépnek fel az Orbán-kurzus arrogáns hatalomgyakorlása ellen.

Virtuális honlap szerviz Budapest



SEO szolgáltatás: kész PR-cikkek beküldése közlésre. A PR marketing népszerű eljárás Google előresoroláshoz. Ennek havi díja nincs, hanem cikkenként kerül elszámolásra, eltérően a havidíjas szakértői keresőoptimalizálás megbízástól.

A szervál a legjobb tanácsadó keresőmarketing kérdésekben.

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése