2015/06/09

Ha Magyarországra jössz

Nem állítom, hogy szakértője lennék a bevándorláspolitikának, mint ahogy az Európai Unió jövőjéről sem mernék elemzésekbe kezdeni vagy pláne jóslásokba bocsátkozni. Nincs tuti receptem arra, mit és hogyan kellene állami szinten cselekedni, hogyan kellene a kérdést kezelni.

Abban azonban biztos vagyok, hogy az idegenellenesség felszítását célzó propagandának a kormánygépezet és személyesen Orbán Viktor részéről folytatott gyakorlata aljas, káros, megvetendő, bűnös - és mint ilyen minden civil eszközzel gáncsolható és gáncsolandó. Hogy ez az aljas propaganda mindemellett, úgy tűnik, még kontraproduktív is, az pedig hadd legyen az idegenekre másként gondoló jóérzésűek apró öröme.

























A nemzeti konzultáció hazug néven folytatott idegengyűlölő fideszes kormánykampány plakátja és az átfestések, mémek, "rongálások"- Ha Magyarországra jössz -. mém nemzeti konzultáció, ha magyarországra jössz, plakát, idegengyűlölet, civil tiltakozás, ellenplakát - plakátok lefestett szövege, plakátra kreatív szövegírás

















plakátrongálás, lefestett idegenellenes plakátok, bevándorlás elleni kormány propaganda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése