2012/02/08

Magyar Királyi Országalma


...avagy 1 deci baromság

Az alábbi levél a Magyar Királyi (!!) Kardforgató Rend kapitányától érkezett. Az illető magyar földből kíván magyar országalmát gyúrni, ehhez többek között külhoni magyaroktól guberálja össze decinként - !! - az anyaföldet. De fizetni nem akar érte... A cikk végén nem kevés derűt okozó fergeteges kardforgató videójuk linkjét is megadom.

Tisztelt Uram !

Ezennel szeretném felkérni, Ung vármegye földjéből 1 deciliter mennyiséget postai vagy egyéb úton címemre megküldeni szíveskedjék!

A postai díjat a föld adományozója fizeti, mert etikailag és morálisan nem egyeztethető, hogy fizessek a MAGYAR FÖLDÉRT , mely érzelmi indíttatásból kell érkezzen, hiszen NEM ELADÓ!!!

A csatolt űrlapot a hitelesítés okán kérem szépen kitölteni és elküldeni számomra, valamint a fényképet a föld vételezésének azonosítható helyszínéről. »tovább



**

Olvasd el ezt is:

Törölt kollégák  Két irodalmárt is törölnöm kellett a Facebook-ismerőseim közül a napokban. A szlovákiai magyar kolléga laza buzizással és a judeo-bolsevik összeesküvésben való látható meggyőződésével húzta ki nálam a gyufát, a kárpátaljai költőnő pedig a zászlóégető jobbikosokat népszerűsítő videóval. Szomorú dolgok ezek. Olvassátok el a teljes szöveget. Tanulságos. És mélyen lehangoló. »tovább


**

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése